Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Laár András csodás gyógyulása

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__19103
Humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap – egyszóval polihisztor. Laár András sokszínű tevékenysége említésekor nem hagyható ki az sem, hogy a KFT együttes és a L'art pour L'art Társulat alapító tagja, mindkét formációval azóta is fellép és aratja a megérdemelt babérokat. Az előadóművész ellátogatott a Wojtyla Barátság Központba, ahol Borzák Tibor beszélgetett vele. A híres vendégnek pillanatok alatt sikerült jókedvre deríteni hallgatóságot. Természetesen megszólalt Besenyő Pista bácsi hangján és előadott egy slágeregyveleget a KFT sikerszámaiból, melyeket mindenki együtt énekelt vele.

Laár András beszélt a magyarországi szegénységről, az éhezésről, mindezekről elég élesen fogalmazta meg véleményét, mindazonáltal országos szinten követendő példának tartja, ami a Wojtyla Házban történik II. János Pál pápa szellemében. Szerinte a gazdagok milliárdjaiból elég lenne néhány a szociális problémák megoldására. Már szervezik azt a jótékonysági koncertet, ahol a KFT együttes lép fel művészbarátaikkal egyetemben – a bevételt pedig az éhezők megsegítésére fordítják. Óriási dolog, hogy megmozdul a zenészvilág egy ilyen nagyszerű ügy érdekében.

Nagyon fontos az is, hogy legyenek az embereknek céljaik, és képesek legyenek saját életüket jó irányba fordítani. Ez hamarabb megtörténhet, ha valaki megfogja a kezüket. Ugyanakkor szükség van a hitre. Laár is megtalálta a lelki nyugalomhoz vezető utat. Még az 1980-as évek közepén érintette meg a buddhizmus, 1990-ben avatták buddhista pappá. A spiritualitás iránti érdeklődése akkor vált visszafordíthatatlanná, amikor saját magán tapasztalt csodálatos gyógyulást. Rettenetes kínokat okozott számára egy rosszul kezelt porckorongsérv. Napokig feküdt hanyatt az ágyban, csak a mellékhelyiségbe tudta kivonszolni magát. Ilyen állapotban olvasta a hinduk szent könyvét, majd egy másikat, jógaoktató barátja ajándékát. Látva András kínszenvedését, a vallási közösség szent énekekkel segített a gyógyításban. És az ima megtette a hatását: a fájdalom csökkenni kezdett, már kapaszkodás nélkül tudott járni és elmúlt a gyötrelmes állapot. Annyira hihetetlen volt, hogy sírva fakadt. S azóta sem tért vissza ez a betegség.

Laár András válaszolt a közönség kérdéseire is, majd rögtönzött műsora után részt vett az ebédosztásban. Gombapörkölt került a tálcára, amit nagyra értékelt, mert ő maga is sokáig volt vegetáriánus. De lehet, hogy újbóli „húsevőként” ugyanolyan örömmel bekebelezett volna egy szaftos marhapörköltet is... A finom ebédet a Csillag Vendéglő készítette, a gombát a Pilze-Nagy Kft. ügyvezetője Nagy László ajánlotta fel.

 

http://kecskemetitv.hu/sa_hirek/i_kecskemet_2/i_laar_andras_a_wojtyla_hazban_vendegeskedett_104768/t_Kecskemét%20-%20Laár%20András%20a%20Wojtyla%20Házban%20vendégeskedett/index.html   http://keol.hu/kecskemet/laar-andras-gitarozott-enekelt-es-ebedet-osztott-a-wojtyla-hazban     http://gong.hu/?r=66&c=241819 https://www.facebook.com/borzaktibor58
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés