Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megjelent Bábel Balázs legújabb kötete

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28911
Bábel Balázs beszédeiből összeállított kötetet mutattak be szerda délután a Wojtyla Barátság Központban. A könyv már a nyolcadik olyan kiadvány, amely a kalocsa-kecskeméti érsek előadásait, prédikációit foglalja magába. (Fotók: Mátyus István)

„Imádkozzunk egymásért!” címmel jelent meg a kötet, amely a főpásztor 2017 júniusa és 2018 áprilisa között elhangzott beszédeiből összeállított válogatás. A város nevében Lévai Jánosné köszönte meg a szerző és a közreműködők munkáját.

Koloh Elek szerkesztő elmondta, minden alkalommal arra törekednek, hogy műfajilag, és témákban is minél sokszínűbb anyag kerüljön az olvasók kezébe. A könyvben 17 írás található, melyek között beszámolók, szentmisei prédikációk és ünnepi beszédek is nyomon követhetők.

Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója elmondta, a könyv nem csak a rendszeresen templomba járó hívekhez szól, hanem minden érdeklődő számára elgondolkodtató olvasmány lehet.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés