Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Mesterkurzus indul az Alkotóházban

| Feltöltve: | Forrás: www.kecskemetilapok.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__8910
Távol-keleti akvarell- és kollázstechnikákat bemutató mesterkurzus indul augusztus 12-től a kecskeméti Alkotóházban. A művészek munkájába a közönség is bepillanthat augusztus 16-án, hétfőn, az alkotótábor nyílt napján.

A kecskeméti alkotótábort Prof. Mag. Art Beungkun Sou dél-koreai festőművész, a Szöuli Képzőművészeti Egyetem tanszékvezető professzora vezeti. A mester ausztriai kurzusait követően jön Magyarországra, és naponta többször tart majd bemutatót.

Az alkotótáborban olyan művészek és művésztanárok vesznek részt, akik az akvarell- és kollázstechnikákat nem csak saját műveikben használhatják fel, hanem az iskolai rajzórákon és a szakköri munkában is. Az mesterkurzus munkájába határon túli alkotók és néhány diákjuk is bekapcsolódik.

Augusztus 16-án, hétfőn a közönség is bepillanthat a tábor életébe, 10 és 13 óra között ugyanis nyílt napra várják az érdeklődőket az Alkotóházban. Az mesterkurzuson készült legjobb munkákat pedig egy vándorkiállításon láthatja majd a közönség. Az alkotótábor szervezését és rendezését a budapesti Ferencvárosi Művelődési Központ végzi a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának támogatásával.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés