Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Mikulás ünnepség a Margaréta Otthonban - képgalériával

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6952
“Ez a hónap az ünnep. Mintha mindig harangoznának, nagyon messze, a köd és a hó fátylai mögött." - írta Márai Sándor a decemberről. Az Advent időszakában mindenki másképp készül, másképp ünnepel. Egy valami azonban összeköt minket: a Szeretet. A Porta Egyesület és a Karol Wojtyla Barátság Központ a cselekvő szeretet jegyében már évek óta meglepi a Margaréta Otthon lakóit egy kis műsorral és Mikulás csomaggal december 5-én.
Idén Molnár Zoltán, a Wojtyla Ház intézményvezetője és főtisztelendő Barotai Imre váci tb. kanonok, penitenciárius, hitoktatási felügyelő köszöntötte az időseket. Verssel közreműködött Kovács János, Németh Emese, a Zrínyi Ilona Általános Iskola hetedik osztályos tanulója pedig fuvolatudásával örvendeztette meg az Otthon lakóit. Szeretetben és örömben ünnepelt a Margaréta kis társadalma szombat délután. A lakótársi viták elültek, mindenki kedves, békés és mosolygós volt, s talán a betegek szenvedése, fájdalma is enyhült egy röpke órára. Imre atyától - az ajándék csomag mellé - mindenkinek jutott egy bátorító mosoly, egy-két kedves szó, simogatás. Hallgassák meg a Charitas Rádió tudósítását az ünnepségről, melyben Barotai Imre adventi gondolatait és Németh Emese fuvola játékát adjuk közre.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés