Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Multinacionális cég képviselői látogattak a Wojtyla Házba

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5458
A napokban Kecskeméten, a Molnár Fatelepen járt a FAKRO Magyarország Kft. két vezetője, Kovách László kereskedelmi igazgató és Wiktor Makara régió menedzser. A FAKRO Európa egyik legnagyobb tetőtéri ablakokat gyártó és forgalmazó cége. Lengyel multinacionális cégről van szó, amely szervezi egy intenzívebben munkálkodó magyarországi terjesztői hálózatát.
Molnár Ferenc cégvezető fogadta a vendégeket. Az üzleti tárgyalások után - tekintve a lengyel kapcsolatokat – Molnár úr, aki a Wojtyla Ház egyik főszponzora és építési igazgatója, meghívta egy látogatásra őket a jeles lengyel főpapról elnevezett kecskeméti intézménybe. Megtekintették az újjávarázsolt épületet, találkoztak a ház igazi tulajdonosaival, a rászorulókkal. Wiktor Makara örömét fejezte ki, hogy a magyar vállalatvezetők közül van olyan, aki elkötelezetten támogatja a nagy pápa testamentumának őrzőit, életművének továbbfejlesztőit. Megígérte, hogy hazájába térve a cég menedzsmentjének beszámol a látottakról és mindenképpen megtalálják azt a lehetőséget, amellyel a Wojtyla Ház életét, pártfogoltjait, akciót a FAKRO támogatni tudná.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés