Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nagyarányú fejlesztések várhatók a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28171
A Wojtyla Barátság Központ étkezdéjében ebédosztást megelőzően ismertette a szociális intézmény 2018-as fejlesztési programját Farkas P. József alapító-igazgató csütörtök délben. (Fotók: Mátyus István)

Áprilisban új családtag érkezik a szociális intézménybe egy Renault Zoe típusú, elektromos meghajtású személygépkocsi tárgyában – kezdte beszámolóját a népkonyha vezetője, majd hozzátette:

– A gyakori meghibásodásra tekintettel, illetve mivel télen lényegében felfűthetetlenek az egyes helyiségek, rövidesen új, nagyobb hatásfokú kazánt helyeznek üzembe, valamint az összes fűtőtestet kicserélik a népkonyha épületében.

– Mindezeken felül vizesblokk kialakítására kerül sor mozgássérültek számára, valamint kívül-belül biztonsági kamerarendszert építenek ki, amellyel folyamatosan ellenőrizhetővé válnak a létesítmény előterei, helyiségei, és a két bejárati ajtót is felújítják – hangoztatta Farkas P. József, aki azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy „időben minél inkább távolodunk a 2005-ös alapítástól, annál erőteljesebben lángol a Szentlélek tüze a Wojtyla Házban”.

Végül az alapító-igazgató köszönetet mondott „annak a sok-sok Krisztus-követőnek, akik az év 365 napján mellénk állnak, és Szent II. János Pál pápa útmutatásai alapján lehajolnak a legsebzettebb társadalmi csoportokhoz: elesettekhez, betegekhez, elhagyatottakhoz. Őszinte hálámat és megbecsülésemet fejezem ki mindazoknak, akik megértik, hogy akadnak olyan emberek, akiknek egy tányér melegétel, egy szelet kenyér, sütemény az életben maradás esélyét jelenti, ám voltaképpen Jézus Krisztus ad ételt, italt, szeretetet, gondoskodást a Wojtyla Házban”.

 

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés