Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

"Ne féljetek!" - A Karol Wojtyla Barátság Központ Hírlevele

| Feltöltve: | Mátyus István | Forrás: www.wojtyla.extra.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3718
Megjelent a Wojtyla Barátság Központ hírlevelének idei, második száma. Ebből megtudhatja a kedves olvasó, hogy a jelenleg is folyó felújítást követően tovább bővül az intézmény feladatköre, immár nappali melegedőt biztosítva a társadalom perifériájára szorult embertársainknak.
Beszámolót olvashatnak küldöttségünk közelmúltban tett wadowicei látogatásról, amely a szövetséggé erősödött kapcsolatot mélyítette tovább II. János Pál pápa születésének 88. évfordulója alkalmából. A delegáció vezetője, Farkas P. József a 220 fúvószenekart felvonultató zenei fesztiválon adta át a pápa szülővárosának Kecskemét üdvözletét, majd több egyházi közösségben és civil fórumon mutatta be az Egressy utcában folyó szolgálatot. Sokan elismerésüket és pártfogásukat fejezték ki, és a pápa örökségéhez méltónak találták városunk kezdeményezését. Végezetül a kiadványban a támogatók népes közösségéből megszólal Pintér József, a keceli Pintér Művek tulajdonosa, aki a nedves falak átvágását és szigetelését vállalta fel. Továbbá Kuti Béla, aki 5,5 ezer méter szövetet, selymet és pamutot ajánlott fel, hogy a varráshoz értő szegények családjuknak ruhát tudjanak készíteni. Valamint Polyák József, a Nemzetőrség Országos Parancsnokságának vezetője és Molnár Ferenc, Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonosa nyilatkoznak döntésükről, hogy miért álltak Karol Wojtyla emlékét tettekkel ápoló intézmény mellé. Köszönjük a Print 2000 Kft-nek segítségét és áldozatát a leporelló kinyomtatásáért, amely letölthető a wojtyla.extra.hu honlap letöltés rovatában. Kérjük terjessze, küldje tovább ismerőseinek, barátainak, ezzel is segítve munkánkat!
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés