Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

"Ne féljetek!" - A Karol Wojtyla Barátság Központ Hírlevele

| Feltöltve: | Mátyus István | Forrás: www.wojtyla.extra.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3718
Megjelent a Wojtyla Barátság Központ hírlevelének idei, második száma. Ebből megtudhatja a kedves olvasó, hogy a jelenleg is folyó felújítást követően tovább bővül az intézmény feladatköre, immár nappali melegedőt biztosítva a társadalom perifériájára szorult embertársainknak.
Beszámolót olvashatnak küldöttségünk közelmúltban tett wadowicei látogatásról, amely a szövetséggé erősödött kapcsolatot mélyítette tovább II. János Pál pápa születésének 88. évfordulója alkalmából. A delegáció vezetője, Farkas P. József a 220 fúvószenekart felvonultató zenei fesztiválon adta át a pápa szülővárosának Kecskemét üdvözletét, majd több egyházi közösségben és civil fórumon mutatta be az Egressy utcában folyó szolgálatot. Sokan elismerésüket és pártfogásukat fejezték ki, és a pápa örökségéhez méltónak találták városunk kezdeményezését. Végezetül a kiadványban a támogatók népes közösségéből megszólal Pintér József, a keceli Pintér Művek tulajdonosa, aki a nedves falak átvágását és szigetelését vállalta fel. Továbbá Kuti Béla, aki 5,5 ezer méter szövetet, selymet és pamutot ajánlott fel, hogy a varráshoz értő szegények családjuknak ruhát tudjanak készíteni. Valamint Polyák József, a Nemzetőrség Országos Parancsnokságának vezetője és Molnár Ferenc, Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonosa nyilatkoznak döntésükről, hogy miért álltak Karol Wojtyla emlékét tettekkel ápoló intézmény mellé. Köszönjük a Print 2000 Kft-nek segítségét és áldozatát a leporelló kinyomtatásáért, amely letölthető a wojtyla.extra.hu honlap letöltés rovatában. Kérjük terjessze, küldje tovább ismerőseinek, barátainak, ezzel is segítve munkánkat!
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés