Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Öt új kályha és ünnepi krémes volt a ráadás a mai ebédnél a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6903
A Karol Wojtyla Barátság Központ a névadó II. János Pál pápa, a szolidaritás és a szegények felkarolásának szellemében született és működik ma is. Ennek a szellemiségnek az ápolása a Wojtyla Ház munkatársainak nem csak a mindennapi meleg étel kiosztását jelenti, hanem a mindennapi élet körülményeinek javításán való munkálkodást is. A nagylelkű felajánlások ebben hatalmas segítséget nyújtanak, a mai napon ennek köszönhetően öt új kályha kerülhetett a rászoruló családokhoz. Az ajándékokat maguk a felajánlók, Király József, a Free Line Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Tóth István, a Zománc Rt. igazgatója adták át a mai ebédosztáskor.
A mai ebéd azonban másért is különleges volt a Karol Wojtyla Barátság Központ kedvezményezettjeinek. Ma van ugyanis Xavéri Szent Ferenc ünnepe is, s ezen alkalomból a Wojtyla Ház kiemelkedő támogatója Molnár Ferenc, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatója, ünnepi krémesekkel lepte meg a Barátság Központ kedvezményezettjeit. Nézzék meg képgalériánkat! A fotókat Mátyus István készítette.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés