Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Öt új kályha és ünnepi krémes volt a ráadás a mai ebédnél a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Gyarmati Szilvia | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6903
A Karol Wojtyla Barátság Központ a névadó II. János Pál pápa, a szolidaritás és a szegények felkarolásának szellemében született és működik ma is. Ennek a szellemiségnek az ápolása a Wojtyla Ház munkatársainak nem csak a mindennapi meleg étel kiosztását jelenti, hanem a mindennapi élet körülményeinek javításán való munkálkodást is. A nagylelkű felajánlások ebben hatalmas segítséget nyújtanak, a mai napon ennek köszönhetően öt új kályha kerülhetett a rászoruló családokhoz. Az ajándékokat maguk a felajánlók, Király József, a Free Line Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Tóth István, a Zománc Rt. igazgatója adták át a mai ebédosztáskor.
A mai ebéd azonban másért is különleges volt a Karol Wojtyla Barátság Központ kedvezményezettjeinek. Ma van ugyanis Xavéri Szent Ferenc ünnepe is, s ezen alkalomból a Wojtyla Ház kiemelkedő támogatója Molnár Ferenc, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatója, ünnepi krémesekkel lepte meg a Barátság Központ kedvezményezettjeit. Nézzék meg képgalériánkat! A fotókat Mátyus István készítette.
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés