Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szent Erzsébet napi rózsa és szentelt kenyér a Wojtila Barátság Központ közreműködésével

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3740
Mint hagyományosan, úgy az idén is számos jótékonysági rendezvény lesz Kecskeméten Szent Erzsébet napján, a szolidaritás jegyében. Ez az a nap, amikor a Wojtila Barátság Központ aktivistái is útra kelnek Szent Erzsébet rózsájával és kenyerével, hogy megajándékozzák vele az embereket a bevásárló központokban és egyéb forgalmas helyszíneken. Viszonzásul felajánlásokat gyűjtenek a rászorulók karácsonyának szebbé tételéhez.
Szent Erzsébet napjának egyik kiemelt eseménye ezúttal is az ünnepi szent mise lesz reggel 8 órakor, a Barátok templomában, amelyet az elhunyt hajléktalanokért, névtelenekért, hozzátartozók nélkül eltemetettekért ajánlanak fel. Ez alkalommal lehetőség lesz arra is, hogy a hívek – szándékuk és lehetőségeik szerint – támogassák a karácsonyi Szent Erzsébet asztala rendezvénysorozat finanszírozását. Mert a csodához mi, egyszerű, hétköznapi emberek is kellünk!
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés