Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szent Márton kerékpárt hozott a fáradhatatlan aktivistának

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6610
A közösség megtapsolta a kitüntetettet Szinte minden dél ajándékozó ünnep is a Karol Wojtyla Barátság Központban. Valószínűleg a ház névadója és Égi patrónusa, II. János Pál pápa gondol áldóan az intézményben nap mint nap összejövő nagy családdal. Szent Márton napján egy nagyon szép új kerékpárt és két korszerű kisrádiót kaptunk, adhattunk ajándékba a névtelen segítők jóvoltából.
A szerencsés megajándékozott és ünnepelt Forgóné Erzsike volt. Ő a ház mindenese, önkéntes. Minden szabadidejét évek óta az intézményben tölti. Kiadja az ételt, takarít, elintézi a rászorulók kisebb nagyobb ügyeit. Sokfelé ő viszi ki az ételt, a kenyérgyári depóból naponta Ő szállítja a süteményt a konyhára. Mindenkinek egységesen az volt a véleménye, hogy a legjobb helyre került a kerékpár, hiszen a következő időkben is nemes, közösségi célokat fog szolgálni. De a rádiónak is komoly funkciója van, hiszen az étkezések előtt a közös imák előtt azon hallgatják meg a harangszót. Jótékony segítők további kerékpárokat is ígértek. Mindegyiknek lesz helye, nagy az igény, jól jön a segítség.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés