Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szent Miklós napi búcsú a Szent Miklós templomban - képgalériával

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6948
A Szent Miklós templom igazgatósága, a Szenteste Alapítvánnyal és a Porta Közhasznú Egyesülettel ebben az évben is megrendezte a Szent Miklós napjához kötődő Kecskeméti Búcsút, melynek egyik legszebb eseménye az ünnepi szentmise volt. Az ünnepi szentmise főcelebránsa dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek volt. Közreműködött még Bárkányi Ernő atya, Érseki tanácsos, a Barátok templomának templom igazgatója; Farkas László plébános, helynök; Páter Kálmán Peregrin ferences atya; Mons. Menyhárt Sándor plébános és Feczák László görög katolikus lelkész.
A Szent Miklós napi búcsú nem véletlen lett a gyermekek kedvence, hiszen az áldás után, a Mikulás is megjelenik a templomban és ajándékcsomagokkal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Mikulás segítője ebben az évben nem más, mint dr. Bábel Balázs Kalocsa - Kecskemét érseke volt. Az érsek atya szentbeszédét a Charitas Rádió közreadja. Hallgassák szeretettel.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés