Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Tedd jóvá a társadalomnak okozott kárt!

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6275
Közismert, hogy a Wojtyla Ház számos „frissen szabadult”, hátrányos helyzetű polgárnak is kínál naponta meleg ételt, így is segítve a polgári társadalomban való tisztes helytállást, indulást. A kecskeméti megyei börtön parancsnoka, dr. Füzesi Viktor bv. alezredes nemrég a Wojtyla Ház vendége volt, mely látogatás eredményeképpen a két szervezet egy olyan szerződést készített elő és írt alá a napokban, melynek a lényegét egy, már a világban bejáratott, speciális nevelési módszer adja.
A Karol Wojtyla Házba a jövőben rendszeresen járnak ki a börtönből olyan személyek, akik takarítanak, kertészkednek és megjavítják az elromlott alkatrészeket. Így kezdik meg a társadalomba való visszailleszkedést. Pozitív példával, hasznos segítséggel. Az említetten kívül számos más lehetőség is nyílik a két intézet együtt munkálkodására. A Wojtyla Ház aktivistái részt vesznek a börtön intézeteiben, az ünnepi rendezvények előkészítésében, ajándékokat visznek a hozzátartozójukat elveszített fogva tartottaknak. Természetesen, amint az elhangzott a mai találkozón, időközönként szakmai vezetés elemzi majd a tapasztalatokat és további terveket ez alapján jelöli ki.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés