Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Templombúcsú és egyházmegyei karitász nap a Szent Ferenc templomban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6122
2009. október 3-án templombúcsút és egyházmegyei karitász napot tartanak a Szent Ferenc templomban. A részletes program kattintás után érhető el.
1. Délelőtt 9 órától KARITÁSZ rendezvényre kerül sor a Kápolnában, melyen 120 megyei küldött vesz részt. Két ferences atya tart előadást Szegedről: Assisi Szent Ferenc életéről és szeretetszolgálatáról Árpádházi Szent Erzsébetről és XVI. Benedek pápa a karitászról szóló tanításáról (Deus caritas est). 2. Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek szentmisét tart 14,30-kor a felállított sátorban, melyen részt vesznek az egyházmegyei küldöttek és a kápolna hívő közössége, mintegy 300 fő. 3. Agapé ( szerény szeretetlakoma) Assisi Szent Ferenc, a Kápolna védőszentjének tiszteletére a szentmise után, melyre mindenkit szeretettel vár a PORTA és a TEMPLOMÉPÍTŐ EGYESÜLET Kísérőrendezvényként reggel 8 órától "A ferences rend Kecskeméten" című kiállítás tekinthető meg a Porta díszteremben. A szervezők minden rendezvényre szeretettel várják az érdeklődőket.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés