Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Új műsor indult a GONG RÁDIÓBAN: ASZTRIK NYOMÁBAN címmel

KALOCSA-KECSKEMÉT ÉRSEKE MONDOTT ÁLDÁST A RÁDIÓRA

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7014
Dr. Bábel Balázs, Kalocsa-kecskeméti érsek/metropolita volt a szombati vendége a Gong Rádió stúdiójának, ahol most indult útjára a katolikus főegyházmegye tájékoztató/beszélgető műsora, ASZTRIK NYOMÁBAN címmel. Közismert, hogy a rádió adáskörzetében a vallásossággal foglalkozó szociológiai fölmérések szerint, erős többségben vannak a katolikusok. Az igény tehát kínálja magát: minél többet megtudni a szervezet életéről, minél jobban elmélyülni a hitéletben.
Az indító találkozón természetesen az adventi előkészületekről esett a legtöbb szó, de hallhattunk a most záruló missziós évről, az érsek úr új könyvéről, a következő hetek fontosabb programjairól – hogy most csak néhányat idézzünk a tárgyalt témák közül. Amint azt a műsorvezetőtől, Farkas P. József szerkesztőtől megtudtuk: az ASZTRIK NYOMÁBAN havonta jelentkezik majd a Gong Rádió hullámhosszán. A szombati, érseki rádiós vizitáció nemes, fölemelő eseménye volt amikor Bábel atya megáldotta a Gong Rádiót, vezetőket, szerkesztőket, hallgatókat. Idézte az első bibliai rádiósokat/hírvivőket, az angyalokat, akik seregestől jelentek meg a legszentebb éjszakán a betlehemi pásztoroknak és ízt hirdették: megszületett az Isten fia, Betlehem városában, rongyos istállóban….Alleluja. A beszélgetés a hét folyamán bekerül a Charitas Internetes Rádió (CIR) kínálatába.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés