Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Újabb árvácskalopás a Wojtyla Háznál: egy régi gondozott a tettes

| Feltöltve: | Forrás: hiros.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30392
Újra ellopták a Wojtyla Barátság Központ előkertjéből az árvácskákat. Ez idén már a második alkalom, a térfigyelő kameráknak köszönhetően hamar kiderült, kik állnak a pusztítás hátterében. Az egyik tolvaj korábban élt a Wojtyla Ház vendégszeretetével. (Fotók: Mátyus István)

Április közepén történt az első lopás. A térfigyelő kameráknak köszönhetően a mostani esetnél hamar kiderült, kik állnak a pusztítás hátterében, ugyanis a két elkövető teljesen felismerhető és név szerint beazonosítható. Rögtön meg is történt a feljelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságnál.

Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója elmondta, az egyik illető korábban étkezett is a házban. Emiatt is felháborító számukra az eset, hiszen pont olyan tette tönkre a munkájukat, akin segítettek.

Az alapító-igazgató hangsúlyozta, hogy a kisembernek egy virág is hatalmas értéknek számít, főleg, ha azt ő maga ültette el. Legutóbb a Kecskeméti Városszépítő Egyesület és a Gyenes Kertészet közösen pótolta az ellopott virágokat. A Wojtyla Központ vezetősége reméli, hogy hamar pótolni tudják majd ezeket a kitépett árvácskákat is, amelyeket az önkéntesekkel együtt ültettek el.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés