Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Utolsó előtti nap a Boldog Ceferino táborban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5630
Rövid kis cikkünkben a csütörtöki nap eseményeit mutatjuk be, amelynek fő programja a műkertvárosi Vadaspark látogatása volt.
9 órakor kezdődött a nap a táborozok számára a Wojtyla Központban, reggelire túros bukta várta a gyermekeket. Mai fő programjuk a műkervárosi Vadaskert látogatása volt, természetesen előtte megörökítették rajzokon a tegnapi reptéri látogatás eseményeit. 11 óra előtt kicsivel ért ki a csapat a Vadaskertbe, ahol Dr. Fekete László várta a csoportot. Először betekintettek a Porta Egyesület hathatos közreműködésével 2 éve átadott mükertvárosi kápolnába, ahol hasznos információkat tudhattak meg Laci bácsitól Szent Ferenc életéről. Ezután következett a várva-várt séta az állatkertben, ahol a gyerekek a medvéktől kezdve a páviánokon keresztül a tevékig sok-sok állatot közelről is láthattak, illetve a táborból hozott almákkal meg is etettek sokat közülük. Közel 70 állatfaj található a Vadasparkban, néhányat, köztük a kecskéket és nyulakat meg is simogathatták a gyerekek. Nagy élmény volt minden látogató számára ez a séta. És itt még nem volt vége, betekintést nyerhettek a táborozók a művésztelep egyik műtermébe, ahol Zeusz bácsi, az életvidám művész mutatta be képeit. A műkerti látogatás után a gyerekek kísérőikkel visszatértek a Wojtyla-házba, ahol kiadós ebéd után társasjátékok, rajzolás volt a program, illetve megkezdték a felkészülést a holnapi Szent Anna-napi ünnepségen előadandó műsorukra. Ezzel el is repült a délután, a gyerekek ma is kifáradva tértek haza otthonaikba. A befejező napon rendőrségi előadás illetve a Szent Anna napi ünnepség vár rájuk.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés