Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Vendégünk: Molnár Ferenc, a Molnár Fatelep tulajdonos-igazgatója

Nehéz évet zárunk, de bizakodunk

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6907
Az Adventi időszak a remény spirituális időszaka, a lelki készülődés, és bizony a számvetés időszaka is. A Karol Wojtyla Barátság Központ jeles támogatóját, Molnár Ferencet, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatóját kérdeztük arról, hogy ő hogy értékeli az évet, s hogyan készül az ünnepekre.
- Nehéz, küzdelmes évet zárunk/zártunk, mint sokan mások akik ezen a területen dolgoznak. Csak egy példa a válság konkrét hatására: idén október végéig majdnem 3000 építőipari cég felszámolását jelentették a cégbíróságok, ez több mint húsz százalékkal több, mint tavaly ilyenkor. Mi talpon vagyunk, küzdünk, s bizakodunk a jövőben. Ebben az évben egészen pontosan december 23-ig, ugyanis akkor mindenki kicsit megpihen, s a családjával tölti az ünnepeket - mondta Molnár Ferenc, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatója. - Az ünnepekre megpróbálok komolyan készülni lelkileg is. Nagyon fontos családi tradíció nálunk az Adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés