Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Vendégünk: Molnár Ferenc, a Molnár Fatelep tulajdonos-igazgatója

Nehéz évet zárunk, de bizakodunk

| Feltöltve: | Gyarmati Szilvia | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6907
Az Adventi időszak a remény spirituális időszaka, a lelki készülődés, és bizony a számvetés időszaka is. A Karol Wojtyla Barátság Központ jeles támogatóját, Molnár Ferencet, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatóját kérdeztük arról, hogy ő hogy értékeli az évet, s hogyan készül az ünnepekre.
- Nehéz, küzdelmes évet zárunk/zártunk, mint sokan mások akik ezen a területen dolgoznak. Csak egy példa a válság konkrét hatására: idén október végéig majdnem 3000 építőipari cég felszámolását jelentették a cégbíróságok, ez több mint húsz százalékkal több, mint tavaly ilyenkor. Mi talpon vagyunk, küzdünk, s bizakodunk a jövőben. Ebben az évben egészen pontosan december 23-ig, ugyanis akkor mindenki kicsit megpihen, s a családjával tölti az ünnepeket - mondta Molnár Ferenc, a Molnár Fa- és Építőanyag Kereskedés tulajdonos-igazgatója. - Az ünnepekre megpróbálok komolyan készülni lelkileg is. Nagyon fontos családi tradíció nálunk az Adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása.
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés