Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Világhírű együttessel lépett színpadra Beke Márk

| Feltöltve: | Forrás: hiros.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28969
900 harsonás kiválóság közül válogatták a döntőbe Beke Márkot az egyesült államokbeli Iowa Cityben megrendezett nemzetközi harsonaversenyen. Bár az első helyet most nem sikerült megszereznie, Márk az utolsó koncerten együtt zenélhetett a világhírű Hungarian Trombone Connection harsona együttessel.

Fárasztó napok állnak a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor győztese mögött. Beke Márk Amerikában öregbítette tovább Kecskemét és az itt folyó zenei oktatás jó hírét. Az Iowa City egyetemén megrendezett nemzetközi harsonaversenyre a világ minden tájáról összesen 900 harsonás érkezett. 

,,Beke Márk két kategóriában indult, kiválóan felkészült, de ezúttal elpártolt tőle a szerencse, ezúttal nem ő lett az első. Szomorúak vagyunk, de nem elégedetlenek" - adta hírül a legnagyobb közösségi oldalon Kuna Lajos rézfúvós tanár, aki természetesen elkísérte növendékét a világversenyre.

Hozzátette: egy ilyen világverseny dobogójára kerülni önmagában nagy eredmény. Arról nem beszélve, hogy csodálatos előadásokban, kurzusokban lehetett részük és ismeretségeket is kötöttek. Meghatározó élmény Márk életében, hogy a világhírű Hungarian Trombone Connection harsona együttessel állhatott színpadra az utolsó koncerten. 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés