Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Világhírű együttessel lépett színpadra Beke Márk

| Feltöltve: | Forrás: hiros.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28969
900 harsonás kiválóság közül válogatták a döntőbe Beke Márkot az egyesült államokbeli Iowa Cityben megrendezett nemzetközi harsonaversenyen. Bár az első helyet most nem sikerült megszereznie, Márk az utolsó koncerten együtt zenélhetett a világhírű Hungarian Trombone Connection harsona együttessel.

Fárasztó napok állnak a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor győztese mögött. Beke Márk Amerikában öregbítette tovább Kecskemét és az itt folyó zenei oktatás jó hírét. Az Iowa City egyetemén megrendezett nemzetközi harsonaversenyre a világ minden tájáról összesen 900 harsonás érkezett. 

,,Beke Márk két kategóriában indult, kiválóan felkészült, de ezúttal elpártolt tőle a szerencse, ezúttal nem ő lett az első. Szomorúak vagyunk, de nem elégedetlenek" - adta hírül a legnagyobb közösségi oldalon Kuna Lajos rézfúvós tanár, aki természetesen elkísérte növendékét a világversenyre.

Hozzátette: egy ilyen világverseny dobogójára kerülni önmagában nagy eredmény. Arról nem beszélve, hogy csodálatos előadásokban, kurzusokban lehetett részük és ismeretségeket is kötöttek. Meghatározó élmény Márk életében, hogy a világhírű Hungarian Trombone Connection harsona együttessel állhatott színpadra az utolsó koncerten. 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés