Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Virágtolvajok garázdálkodtak a Wojtyla Háznál

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28739
Nem csak az ablakokat díszítő balkonnövényeket lopták el az elmúlt hétvégén a Wojtyla Házról, de a nehéz sorsú emberek támogatását felvállaló népkonyha előtti kertet is megtizedelték a virágtolvajok. Az ügyben megtörtént a rendőrségi feljelentés.

Múlt pénteken vették észre először a Wojtyla Barátság Központ munkatársai, hogy tünedeznek el a növények az Egressy Béni utcai intézmény környékéről. Aztán kiderült, ez még csak a kezdet. A tolvajok szombaton és vasárnap is visszatértek.

Az ablakpárkányokon gyönyörű balkonnövények virágoztak, de a létesítmény előtti kertnek is sokan csodájára jártak. Ezeket a gondozottak ültették, ápolták, locsolgatták. Mindenkit megdöbbentett, hogy erőszakos kezek gyökerestől tépték ki innen a növényeket, mély gödröket hagyva maguk után. Emellett a kőládák egynyári virágait is ellopták.

- Ha bejöttek volna hozzánk, és kértek volna, szívesen segítettünk volna – mondta el az ügy kapcsán Farkas P. József, a karitatív szervezet alapító-igazgatója. 

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés