Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Wojtyla barátok a lengyel nép nagy ünnepén

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__4944
A lengyel és a magyar nemzet kapcsolata immár több mint 1000 esztendőre tekint vissza. A világtörténelemben ritka, hogy két nép 1000 éven át töretlen barátságban éljen, háborúk, konfliktusok nélkül.
Május 3-án, délután négy órakor, a Porta Teremben, a Karol Wojtyla Ház szervezői szerény, meghitt baráti összejövetelen emlékeznek a testvérnép nagy ünnepére. Köszönetet mondanak az Úrnak, hogy a történelem folyamán eljött az az idő is, amikor egy kecskeméti intézmény lehet a lengyel-magyar barátság egyik letéteményese, itt a Duna-Tisza Közén. Méghozzá az egyik legismertebb, legnépszerűbb lengyel, Karol Wojtyla atyánknak köszönhetően. Az alkalommal levetítik a KATYN című filmet, Andrzej Wajda hatalmas alkotását. A találkozó szervezői remélik, hogy jövőre, már a május 24.-én átadásra kerülő Karol Wojtyla Barátság Központban ünnepelhetik a lengyel-magyar barátságot.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés