Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Wojtyla Ház: kettős temetés az elhagyottak parcellájánál

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5905
„Az angyalok mind a trón, a vének és a négy élőlény körül álltak. Arcra borultak a trón előtt, és imádták az Istent. Ámen. Áldás, dicsőség, bölcsesség, hála, tisztelet, hatalom és erő a mi Istenünknek örökkön örökké! Ámen.” A Jelenések Könyve titkos üzenetei hangzottak el először a Városi Köztemető a bejárati ajtóhoz képest legtávolabbi parcellájánál, ahol két urnát helyeztek Szent Mihály lovára.
Az egyik egy sehányéves kislány, a másik egy 63 éves férfi porhüvelyét őrizte. A szertartást a Wojtyla Ház munkatársai végezték, vezették, az intézmény – amint arról már hírt adtunk – fölvállalta, hogy az abszolút szegények, a hozzátartozók és ismerősök nélkül elhunytaknak megadja a végtisztességet. Hegedűs Mónika Andrea igazából meg sem született, de már nyolc hónapos volt, tehát kész ember, akinek kijár a végtisztesség, a búcsúzkodók, köztük a szegény sorban lévő család, apa, anya, nagyapa, plusz öt gyerek, Isten akaratában megnyugodva vették a vigasztalást: kislányuk biztos már az angyalok között van az Úr jobbján, a bűntelenek, a tiszták seregében. Téglás Gábor életéről nem tudtak hosszan szólni, hiszen csak a nevét tudták és azt, hogy 63 nehéz évet adott meg neki a sors. Ki volt anyja, apja, és hol vannak, voltak-e gyerekei, és vannak-e? A néma fejfa nem tudott válaszolni. A temetési szertartáson résztvevők úgy köszöntek el a testvérektől, mintha családtagok lettek volna, vagy régi ismerősök, kérve a Mindenhatót, hogy fogadja be őket országába. Szűz Máriától pedig azt kérték, mint jó anya, várja lelküket a mennyországban.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés