Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

XIII. Városi Civil Fórum a Városháza dísztermében

| Feltöltve: | Forrás: keol.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28345
A Városháza díszterme adott helyet 2018. február 27-én, kedden a tizenharmadik Városi Civil Fórumnak, amelyen a városvezetés nevében Mák Kornél alpolgármester mondott megnyitó beszédet.

A városházán rendezett fórum célja az önkormányzat és a civil szervezetek közötti együttműködési területek pontosítása, további szélesítése volt. Hiszen jelentős erőt képviselnek Kecskeméten a civil szervezetek. Mintegy 120 egyesületet, alapítványt és csoportot foglal magában a Városi Civil Kerekasztal, melynek képviselői kedden találkoztak a városháza dísztermében. A fórum feladata volt a 2017-es tevékenységük értékelése, a delegáltak megválasztása, és a 2018-as esztendő feladatainak meghatározása. A megjelenteket Rigóné Kiss Éva, a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának vezetője a fórum levezető elnökeként köszöntötte. Az ünnepélyes megnyitón a Lakó Sándor Kamarazenekar előadása mellett két verset is hallhattak a résztvevők.

Mint a fórumon elhangzott, a számok is egyértelműen mutatják, hogy Kecskemét városvezetése kiemelt partnereknek tekinti az aktívan működő civil szervezeteket. Hiszen a kecskeméti önkormányzat jelentős segítséget nyújt minden évben a civil szervezeteknek.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés