Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Zarándok” hellyé vált a Wojtyla Barátság Központ

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6105
Szeptember 18-án délután nyílt meg az a II. János Pál pápáról szóló Bélyeg és Képeslap kiállítás melyet Steindl Rezső szombathelyi, bélyeggyűjtő munkáiból lett kiállítva és a tárlatot Dr. Bábel Balázs Kalocsa – Kecskemét Egyházmegye érseke nyitotta meg. Ettől a naptól kezdve kész zarándok hellyé vált a barátság központ, hisz sokakat vonz a rendkívül ritka és gazdag kiállítási anyag.
A híre nem csak Kecskemétről, hanem az ország számos pontjáról vonzott érdeklődőket, Bajától kezdve Hajduböszörményen át egészen Budapestig. A tárlat nem csak a laikusokat hanem a szakmai közönséget is elvarázsolta, hisz számos ritkaság található meg közöttük A ritka értékes anyag II. János Pál pápa utazásait tárja az érdeklődők elé pápává választásától egészen haláláig. A kiállítás szeptember 28-ig tekinthető meg a Wojtyla Barátság Központ (Egressy utca 5.) kiállító termében.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés