Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A WOJTYLA HÁZ BÜSZKESÉGE: A VIRÁGOK ÉS A KERTÉSZEK

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__56/i__8567
Arról már többször is írtunk, hogy a kecskeméti Wojtyla Ház féltve örzött büszkesége: a kert és a virág. Kitüntetésnek érezzük, hogy a város - és egyben Magyarország - legnevesebb kertészei alapították ezeket a hortusokat. A Kiss-Kertész Duó a belső udvart tette rendbe. Gyenes Géza különleges mediterrán leanderekkel ajándékozott meg minket. Szépen díszlik a Hegede Kert a ház előtt. (Hegede István és felesége munkája.)Gyenes István hozta, őrzi-ápolja a futó-muskátlikat.

Büszkén és jó érzéssel mondjuk: hogy a WADOWICE Kert - amelyben Fazekas József atyára is emlékezünk -  öntözését Kecskemét városa végzi. A napokban az IMPULZUS KFT - és más fölajánlók, például a KÉSZ Kft. - virágvédő-kamera rendszerrel gazdagítótta a házat.  Mert nemcsak ültetni, permetezni és öntözni kell ezt a II. János Pál pápa előtt tisztelgő csodát, de védeni is.  természetesen a Wojtyla Család tagjai is ezt teszik, amikor az ablakokban rendszeresen megöntözik a virágokat (Mátyus István képe)

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés