Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Versajánló - II. János Pál pápa : Szeressétek az öregeket!

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__56/i__5142
Nagyon szépen kérlek titeket, szeressétek az öregeket, a reszkető kezű ősz apákat, a hajlott hátú jó anyákat, a ráncos és eres kezeket, az elszürkült sápadt szemeket, én nagyon kérlek titeket, szeressétek az öregeket!
Simogassátok meg az öreg fejeket, csókoljátok meg a ráncos kezeket, öleljétek meg az öregeket, adjatok nekik szeretetet, szenvedtek ők már eleget, szeressétek az öregeket! Ne tegyétek szűk odúkba, ne rakjátok őket otthonokba, hallgassátok meg panaszukat, enyhítsétek a bánatukat. Legyen hozzájuk szép szavatok, legyen számukra mosolyotok, én nagyon kérlek titeket, szeressétek az öregeket, fáradtak ők már eleget, hogy ti módosabban éljetek. Ők is elfogadtak titeket, mikor Isten közéjük ültetett, azért kérlek titeket, szeressétek az öregeket! Ha majd az örök szeretet, elhívja őket közületek, ti foglaljátok el helyüket, mert ti lesztek majd az öregek, s mindazt, amit nekik tettetek, azt adják nektek a gyerekek, azért intelek előre titeket, szeressétek az öregeket!
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés