Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése
Kezdőlap » Összes videó- és hanganyag listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]
Összesen: 973 db bejegyzés

Szemészeti vizsgálaton járt a Wojtyla Ház családja

Feltöltés időpontja: |

A kecskeméti Szent László Lions Club tagjaitól kapott a Wojtyla Ház tagjai egy olyan lehetőséget, hogy a MEDIROYAL Egészségügyi Centrumban részt vehessenek egy szemészeti szűrésen. A doktornőnk Dr. Bense Nóra volt, aki sokaknak írt fel új szemüveget, vagy adott tanácsot a szemészeti problémákkal kapcsolatban. Előzőleg a nyugdíjas klub vezetője Farkas Pál összeírta a névsort és tájékoztatta a jelentkezőket, hogy mikor és hova kell menniük. Így könnyen eljutottak a jelentkezők a Fráter György utcai rendelőbe. A club jelenlegi elnöke Király József elmondta, még szeretnének szervezni ilyen akciókat, hogy a legrászorultabbak is szakszerű ellátásban részesülhessenek.

Kinyitott az Élő Betlehem a Romkertben

Feltöltés időpontja: |

Hivatalosan is megnyitotta kapuit szerda délelőtt az Élő Betlehem Kecskemét főterén, a Romkertben. Élő állatok és élő szereplők várják a látogatókat a hét további napjain egész péntek estig. A megnyitó ünnepségen Mák Kornél alpolgármester és Dr. Jeney Gábor plébános atya nyitotta meg. Karácsonyi verseket, dalokat a Ferenczi Ida Óvoda Hosszú utcai óvodásai és a Pálmácska Óvoda apróságai adtak elő. Majd a csoportok körbenézhették a betlehemet az állatokkal együtt, amit alig bírtak kivárni a kicsik. Farkas József a Wojtyla Ház alapító-igazgatója is köszöntötte a jelenlevőket, akiket a műsor végén süteménnyel és szaloncukorral kínáltak az önkéntesek.

Pietro Parolin bíboros a szinódusról, Kínáról és a pápa közelgő útjairól

Feltöltés időpontja: |

Rádiónk munkatársa elsőként arról kérdezte a vatikáni államtitkárt, hogy várható-e a pápa részéről egy szinódus utáni dokumentum kibocsátása. Parolin bíboros utalt rá, hogy a szokásnak megfelelően a szinódusi atyák ez alkalommal is átnyújtották a pápának az összejövetel zárójelentését, amelyet a Szentatya döntésének megfelelően már közzétettek. Idáig még nem volt szó arról, hogy a pápa közzé tesz-e vagy sem egy dokumentumot, amelyben összefoglalja a püspöki összejövetelen felmerült reflexiókat, javaslatokat. Amennyiben erre sor kerül, valószínűleg nem kell sokáig várni, hogy a téma ne veszítsen frissességéből.
button_read_more

Peregrin atya bemutatja a megújult Szentkutat

Feltöltés időpontja: |

A Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhelyet járhatjuk végig Kálmán Peregrin atya vezetésével, ha meghallgatjuk a vele készült beszélgetést, amely augusztus 14-én hangzott el a Lánchíd Rádióban.

Blest are the merciful - A 2016-os krakkói Ifjúsági Világtalálkozó hivatalos himnusza

Feltöltés időpontja: |

Blest are the merciful - A 2016-os krakkói Ifjúsági Világtalálkozó hivatalos himnusza

A Jobbik szerint van kiút a szegénységből

Feltöltés időpontja: |

Csirkepaprikás volt az ebéd a Karol Wojtyla Barátság Központban. Az étel ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezetének jóvoltából kerülhetett a nehéz sorsú emberek asztalára.
button_read_more

Madár járt a Wojtyla-házban

Feltöltés időpontja: |

Szállj el kismadár! – a Republic együttes slágere fogadta a Wojtlya Barátság Központ pódiumának vendégét, Erdei Zsolt egykori ökölvívó világbajnokot. Azért erre a dalra esett a választás, mert a sportoló minden versenyén ez csendült fel a bevonulásakor, még a külföldieknek is tetszett a nóta. Egyébként Madár a zenekar énekesével, a fiatalon elhunyt Cipővel jó viszonyban volt, egyszer még énekeltek is együtt. Ilyen „felvezetés” után nem lehetett megkerülni azt a témát sem, honnan származik Zsolt beceneve. Nyilván nem először mesélte el, hogy egy gyerekkori edzőtáborban fecskék repültek be a szobájába, ő pedig megpróbálta kitessékelni őket, szaladt az edzőjéhez is segítségért. Ettől kezdve a többiek Madarásznak, illetve Madárnak hívták.
button_read_more

Laár András csodás gyógyulása

Feltöltés időpontja: |

Humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap – egyszóval polihisztor. Laár András sokszínű tevékenysége említésekor nem hagyható ki az sem, hogy a KFT együttes és a L'art pour L'art Társulat alapító tagja, mindkét formációval azóta is fellép és aratja a megérdemelt babérokat. Az előadóművész ellátogatott a Wojtyla Barátság Központba, ahol Borzák Tibor beszélgetett vele. A híres vendégnek pillanatok alatt sikerült jókedvre deríteni hallgatóságot. Természetesen megszólalt Besenyő Pista bácsi hangján és előadott egy slágeregyveleget a KFT sikerszámaiból, melyeket mindenki együtt énekelt vele.
button_read_more

Érseki szentmise Kalocsán

Feltöltés időpontja: |

2015. március 25-én, reggel fél 8 órakor ünnepi érseki szentmise volt Kalocsán, az érseki kastély első emeletén lévő érseki magánkápolnájában. Az érseki kápolna oltárképe - melyet Hans von Aachen készített - az Angyali üdvözlet jelenetét ábrázolja. Búcsúja minden évben Gyümölcsoltó Boldogasszony napján van. Fogadják szeretettel érsek atya gondolatait az ünnepi szentmisén. A hanganyag Rádió Charitas rovatunkban is meghallgatható.
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]
Összesen: 973 db bejegyzés
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés