Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 8. 07:46 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kedden este betörő járt Kecskeméten, egy Árpád körúti lakásban. A tettes ellopott egy számítógépet, valamint eurót és forintot. Az okozott kár 500.000.-Ft.

Ismeretlen tettes tegnap este Kiskőrösön, a Március 15. utcán parkoló VW Poló típusú autó ablaküvegét betörve, abból okmányokat és készpénzt lopott el. A lopással okozott kár 500.000.-Ft.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást csalás bűntette gyanúja miatt két kunszentmiklósi nő ellen. A feljelentő elmondta, hogy 2006 decemberétől több alkalommal vett fel pénzintézettől hitelt a feljelentett személyeknek, akik az általuk működtetett Bt. felhalmozott tartozásit rendezték volna azzal. A feljelentettek a hitelt nem törlesztették, és azzal hitegették a sértettet, hogy a fennálló tartozást rendezni fogják. Erre a mai napig nem került sor. A csalással okozott kár 630.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a hajnali órákban Tompa belterületén igazoltattak és fogtak el két algériai férfit, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére a zöldhatáron. Mindketten idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!