Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 13. 08:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 súlyos sérüléses és 4 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Vasárnap reggelre betörtek Kecskeméten egy ABC-be, kifeszítették az ajtót, majd elvitték az előző napi bevételt, 228.000,- Ft.-t. 

Betörtek egy bugaci lakásba vasárnap reggelre és onnan készpénzt, arany ékszereket, és lakás felszerelési tárgyakat loptak el, összesen 2.900.000,-Ft.   

Ismeretlen tettes ma éjjel befeszítette az ajtaját egy kiskunfélegyházi Kft. telephelyén lévő irodának, és az asztal fiókjából ellopott egy lemezkazettát, melyben 1.500.000,-Ft., valamint 5.000,-Euro volt.   

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rongálás vétség gyanúja miatt egy kalocsai férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki ma éjjel 02:50 óra körüli időben egy kalocsai ház udvarában lévő különálló 3x3 méteres fa oldalfalú, cseréptetős melléképületet felgyújtotta, de a tűzet még mielőtt a tetőszerkezetre átterjedt volna, sikerült eloltani. Az elkövető meggyújtotta még a lakóház teraszán lévő fa asztalt és 2 db műanyag széket is. A melléképületben volt egy PB gázpalack is, amit a tüzet megelőzően vélhetően az elkövető vitt ki a melléképületből. Az okozott kár kb. 150.000,- Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!