Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 15. 07:53 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kedden megyénk közútjain 2 könnyű sérüléses és 5 anyagi káros baleset történt.

Egy budapesti lakos tett feljelentést egy lajosmizsei férfi ellen, aki elmondása szerint december 03. és 09. közötti időben az általa ideiglenes jelleggel lakott lajosmizsei tanyáról, amíg néhány napot budapesti címén tartózkodott elvitte 1 db robogóját, horgászfelszereléseit, barkács gépeit, összesen 300.000,- Ft. értékben.

Betörtek tegnap egy bajai lakásba és onnan műszaki cikkeket, készpénzt és arany ékszereket loptak el, összesen 410.000,- Ft értékben.

Tegnapra virradóra egy Kunadacson lévő, bekerített, de nem zárt udvarból ellopták az XVZ-526 forgalmi rendszámú betonkeverő pumpát. A lopással okozott kár: 9.000.000,- Ft.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 37 éves kiskunfélegyházi férfit, aki ellen a Kiskunfélegyházi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki és bíróság elé állítását rendelte el.

Őrizetbe került egy 31 éves és egy 24 éves ercsi férfi, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy hétfőn este Tass külterületén egy bekerített telekről akartak ellopni építési anyagokat összesen 1.892.000,- Ft értékben, de cselekményük közben a kiérkező járőrök tetten érték és elfogták.  

Tegnap a körzeti megbízott Csikéria belterületén igazoltatott egy nyugat-szaharai állampolgárt. Érvényes úti okmánnyal nem rendelkezett, a személyazonosságát és a tartózkodásának jogszerűségét igazolni nem tudta. Tiltott határátlépést követett el. A  Kiskunhalasi Őrzött Szállására került kiutasítást előkészítő őrizetbe.

Kövessen minket a Facebookon is!