Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2010. december 23. 13:54

BESZÉDES KÉPEK: KAROL WOJTYLA ATYÁNK HATALMAS CSOMAGOKKAL ENGEDTE HAZA ÖVÉIT

Képgaléria
BESZÉDES KÉPEK: KAROL WOJTYLA ATYÁNK HATALMAS CSOMAGOKKAL ENGEDTE HAZA ÖVÉIT
Akik rendszeresen olvassák híradásainkat, azok jól tudják, ilyen tájban, Karácsonykor a kis-menyország érkezik le a Földre. A Wojtyla Ház lakói legalábbis úgy érezhetik/ték. A hét utolsó foglalkozási napján osztottuk ki az ajándékcsomagokat. Volt a dobozokban, zsákokban minden földi jó... Ruha, cipő, játék és sok-sok finom, tartalmas élelmiszer. Minden a legfinomabból, a legszebből és legjobból. A Jóistennek való hálaadással kezdtük az előkarácsonyt. Aztán a személyes üdvözlések következtek. Majd a közös éneklés. Mennyből az angyal....bizony, bizony lejött hozzánk!

Végül - de nem utolsó sorban - fölsoroltuk mondazoknak a nevét akik a szív különös logikájának engedve ajándékokkal gazdagították testvéri közösségünket.

Ha most a teljes sort nem is tudjuk ide szerkeszteni, - azzal majd az év végén próbálkozunk - az ünnep áldozatos főszereplőit idézzük: Chikken-Food; Hirös Diák Alapítvány; MIZSE-TÁP; Holló Gasztro; VÖRÖSKERESZT; Frittman Család/Soltvadkert; Gladiolusz Kft; Hansa-Kontakt; Fincsi Csemege; Alföld-PROCOOP; Frankó János; Balogh Levente; Ungor Erik;  Vörös Tibor és még sokan mások....

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház