Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2010. december 27. 15:31

Nagykarácsony együtt a barátainkkal, a szegényekkel és a segítőkkel

Képgaléria
Nagykarácsony együtt a barátainkkal, a szegényekkel és a segítőkkel
Mennyből az angyal, lejött hozzánk… 2010 Karácsonyán is. Kecskemét főterén, sátrainkban, a jó szó örömével, a testvériség gesztusaival, a szeretetről szóló tanítással, és testet tápláló, fölüdítő, melegítő ételekkel, ajándékokkal fogadhattuk a rászorulókat. A város csendes szegényeit. Akik között egyre gyakrabban tűnnek föl, sajnos, kisgyerekes családok vagy olyan idősebb polgárok, akik tavaly még csak távolról, érdeklődve tekintettek szeretet asztalunkra. Szent Karácsony áldásaiként békés órákat kínálhattunk annak a több száz, több ezer embernek, akiket jótevőinknek, szponzorainknak köszönhetően megvendégelhettünk, befogadhattunk.

Velünk ünnepelt a többi között Lezsák Sándor a Parlament alelnöke, Balogh Levente a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos, ügyvezető igazgatója, Hegedűs Béla református esperes, Bárkányi Ernő érseki tanácsos, a Barátok temploma igazgatója, Dimitrij Nachkebia görög ortodox esperes, Kollár Csaba, a Mizsetáp Kft. ügyvezető igazgatója, Ungor Erik, a Royalsekt Zrt. vezérigazgatója, Gara Mihály a Jégszilánk Kft. ügyvezető igazgatója, Vörös Tibor, a Pro Cent ügyvezető igazgatója, Király József képviselő, Holló Tibor a Hollogasztro ügyvezető igazgatója.

Legnagyobb örömünkre, ez a közösségi csoda folytatódik a következő napokban, december 31-én, Szilveszter napján, január 1-én, szombaton illetve január 2-án, vasárnap. A tél megmutatja igazi arcát. Kemény fagy, havazás várható. Fontos a gondoskodás!  Szerencsénkre küldetésünkhöz mindig találunk segítő társakat, barátokat, szövetségeseket. 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház