Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2010. december 29. 07:45 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 47 éves, egy 27éves, egy 21 éves és egy 23 éves kunszentmiklósi férfit, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy december 28-án, Ágasegyházán, egy Bem utcai családi házba törtek be, majd ott értékek után kutattak, azonban cselekményük közben a sértett észrevette és megzavarta őket. A négy elkövető a helyszínről autójukkal elmenekült. A sértett azonnal értesítette a rendőrséget és egy szemtanútól kapott információk alapján a menekülő négy elkövetőt Kerekegyháza határában a járőrök megállították és elfogták.

Tegnap reggel ismeretlen tettesek az M5 autópálya jobb pályatestén közlekedő román rendszámú személygépkocsi vezetőjét előbb megállásra intették le, majd műszaki hibára hivatkozva a két sértett figyelmét elterelve gépkocsijukból elloptak egy válltáskát, benne készpénzzel, ékszerekkel, valamint okmányokkal. Az elkövetők ketten voltak. A lopással okozott kár 1.813.000.-Ft.

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a stabil hőkamera segítségével fogtak el a határ közelében két szerb állampolgárt, akik illegálisan, okmányok nélkül léptek Magyarország területére. A két férfi idegenrendészeti őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!