Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 3. 14:13 | Szerző/forrás: kecskemetitv.hu

Életét vesztette az autóbusszal ütköző autós

Életét vesztette az autóbusszal ütköző autós
Egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely hétfő reggel történt az 5-ös számú főúton. Egy Kecskemétről Budapestre tartó autóbuszba hajtott bele az autós - írja a delmagyar.hu.

Az autós az 5-ös főút 56. kilométerénél előzésbe kezdett, de a manővert nem tudta befejezni, mert megcsúszott a jeges úton, és frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Volán-busszal. Az autóban egyedül ülő férfinek már csak a holttestét tudták kiszabadítani a tűzoltók. A delmagyar.hu információi szerint az autóbusz reggel Tiszakécskéről indult, majd Kecskemétről tartott Budapestre. Az utasokat később mentesítő járattal szállították végül a fővárosba. 
 

\"Kecskemétről

Korábban:

Az autós az 5-ös főút 56. kilométerénél előzésbe kezdett, de a manővert nem tudta befejezni, mert megcsúszott a jeges úton, és frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Volán-busszal. Az autóban egyedül ülő férfinek már csak a holttestét tudták kiszabadítani a tűzoltók. Útzár egyelőre nincs, a karambol körülményeit a dabasi rendőrkapitányság vizsgálja.

Kövessen minket a Facebookon is!