Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 5. 08:52 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain, kedden 3 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt 2 vezetői engedély került bevonásra.

Tegnap reggelre egy kecskeméti lakóház udvarában lévő, nyitott kőfaragó-sírkő üzemből kézi és gépi szerszámgépeket loptak el, kb. 300.000,-Ft. értékben.

December 22. és a tegnapi nap közötti időben egy sükösdi lakóházból 2 db. televíziót, fúrógépet és ruhaneműt vitt el a tolvaj, kb. 250.000,-Ft. értékben.  

Bajai kollegáink keresik azt a tolvajt, aki 2010 májusa és 2011 januárja közötti időben egy 71 éves bajai férfi lakóházának szobájában lévő ékszertárolóból, feltehetőleg alkalomszerűen elvitt 3 db. arany gyűrűt, 2 db. arany nyakláncot és 1 db. arany karkötőt. Az okozott kár kb. 250.000,-Ft.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 33 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap éjjel a Kecskeméten parkoló gépkocsijában bántalmazott egy kecskeméti nőt, aki a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A férfi a nő sérelmére, már korábban is követett el hasonló bűncselekményt.   

Őrizetbe került egy 28 éves kecskeméti férfi, aki tegnap délután egy kecskeméti lakás lépcsőházában bántalmazta feleségét, aki ennek következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.  

A Kecskemét Rendőrkapitányság csalás és bűncselekmények elkövetése miatt őrizetbe vett egy 31 éves arlói férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társaival 2010. 08. 17-én megjelentek egy kecskeméti lakóháznál, ahol egy férfinek 70 mázsa tűzifát értékesítettek, 100.000.Ft.-ért. A fa lepakolását, és az elkövetők távozását követően derült ki, hogy a megállapodott 70 mázsa tűzifa helyett, csak 17,63 mázsát rakodtak le. A bűncselekménnyel okozott kár 75.318,-Ft. A férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.  

Őrizetbe került egy 31 éves akasztói férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn a Kunszentmiklósi MÁV Állomás előtti területről ellopta az ott lezárt állapotban parkoló Lada típusú, kb. 120.000,-Ft. értékű személygépkocsit. A férfi a bűncselekmény elkövetését követően került a gépkocsival igazoltatásra, majd elfogásra.

Őrizetbe került egy 48 éves nagydobosi férfi is, aki ellen a Mátészalkai Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, valamint egy 21 éves miskei férfi, mivel a Kecskeméti Városi Bíróság végzése alapján tárgyalási őrizetbe vételét rendelte el.

Kövessen minket a Facebookon is!