Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 5. 14:20 | Szerző/forrás: kecskemetitv.hu

A Ciróka Bábszínház január havi programajánlata

A Ciróka Bábszínház január havi programajánlata
A Ciróka Bábszínház január havi programajánlata Cirógató Ölbéli kalandozás a képzelet szárnyán Január 10-től várjuk a legkisebbeket (0-3 éves korig) és szüleiket Cirógató foglalkozásainkra, ahol anyával és apával együtt, játszva fedezzük fel a világot. Az ölbéli játékok, mondókák, dalok nem csak fejlesztik a babát, de az anyával való kapcsolatot is erősítik. Mert mi, szülők vagyunk a legfontosabb kapocs a világ felé. Rajtunk múlik, hogy gyermekünk mennyire szereti meg a meséket, a zenét, mennyire lesz kíváncsi az élet megannyi csodájára.

Az első heti foglalkozásokon, január 10-16-ig, ingyenes a részvétel!

Az alábbi időpontokban várjuk az érdeklődőket:

január 10. hétfő 9.00 és 10.30 óra

január 11. kedd 9.00 és 10.30 óra

január 12. szerda 15.00 és 16.30 óra

január 13. csütörtök 9.00 és 10.30 óra

január 16. vasárnap 10.00 óra

A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges!

A jegyek ára a továbbiakban babáknak 400, szüleiknek 600 Ft.

A foglalkozások időtartama 30 perc.

Okker és Türkiz

avagy színjáték szivárványra.

Mesélni lehet szóval, hanggal, zenével, de lehet képekkel és színekkel is. Történetünk hősei Okker és Türkiz nagyon fontos személyek. Ők ketten az égi híd, a szivárvány őrzői. Jó barátok, de soha nem találkoztak még, mert a szivárvány két végén laknak. Nincs mobiltelefonjuk, internet sincs a házukban, mégis sokat tudnak egymásról és a világról. Hogy miért? Mert mindketten ismerik a színek titokzatos nyelvét!

Legújabb előadásunk bemutatója, 2011. január 15. 17 óra.

Pestiek a Budai utczában

Felnőtteknek szóló bábelőadás sorozatunk következő produkciójaa „Tükör” című darab lesz, Majoros Ági és Bor Judit előadásában. A játékot Pilinszky János, „Kalandozás a tükörben” című meséje ihlette. Az előadás utazás lelkünk legmélyébe, tükröt tartva önmagunknak, tetteinknek, érzelmeinknek, gondolatainknak. Ennek az utazásnak lehetnek szemtanúi a nézők, a folyamatosan elénk táruló díszlet és marionett bábok segítségével.

Egy kisfiú különös útját láthatjuk Tükörországban, aki próbatételeinek jutalmaként megtalálja szerelmét, és elnyeri boldogságát. De az idilli állapot nem tart sokáig. Felváltja a valóság, és a kisfiú visszakerül a mindennapok realitásába.

A vendégelőadás időpontja: 2011. január 20. 19 óra

Aranyhajú királylány

Egyszemélyes bábelőadás kicsiknek és nagyoknak

Szironka királykisasszonyt keresztelőjén megátkozza a gonosz Délibáb tündér. Ennek köszönhetően eleinte kopaszon éli az életét, majd folyton növekvő aranyhajával küszködik.

Az előadásból kiderül, hogyan szabadul meg Szironka az átoktól, és hogyan találja meg párját a modern technika segítségével.

Majoros Ági vendégelőadására január 23-án, 9.30 és 11 órai kezdettel várjuk nézőinket.

 

 

Jegyigénylés, információ:

Ciróka Bábszínház

76/482-217

[email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!