Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 7. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó valamint 1 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetőtől vették el kollegáink a jogosítványát.

Egy tiszaalpári férfi tett feljelentést a rendőrségen, mert tegnap délelőtt három ismeretlen személy egy felmérésre hivatkozva kihívta a lakásából, ezt követően az egyik visszament és a lakást átkutatva 1.330.000,-Ft. készpénzt lopott el.

Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vételét rendelte el, egy 30 éves kecskeméti férfinek, aki csütörtökön délután egy kecskeméti üzletben vásárlást színlelve egy 0.5 literes, 1.149 Ft értékű vodkát a táskájába rejtett, és onnan fizetés nélkül kívánt távozni. Ezt az áruház eladója észlelte, aki a férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A férfi ellen jelenleg több szabálysértési eljárás van folyamatban szintén hasonló jellegű, ebben az évben elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 31 éves csengődi férfit, aki tegnap a délelőtti órákban megjelent volt élettársa csengődi lakásánál ittas állapotban, ahol hangoskodott, fenyegetőzött, majd ezt követően az utcai ablakokat betörte, amivel kb. 15.000,-Ft. rongálási kárt okozott.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett 3 felnőtt és 2 fő gyermekkorú afgán állampolgárokkal szemben, akiket a járőrök szerdán este a stabil hőkamera észlelése alapján vontak ellenőrzés alá a Kasziba út és 7-es út kereszteződésénél. A személyek okmányokkal nem rendelkeztek. Mivel személyazonosságukat és jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták ezért előállításra kerültek. A tiltott határátlépés tényét elismerték. A személyek idegenrendészeti őrizetbe kerülnek Kiskunhalas Őrzött Szállásra.

Kövessen minket a Facebookon is!