Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 12. 14:11 | Szerző/forrás: baon.hu

Az árokban kötött ki a menekülő cigicsempész

Az árokban kötött ki a menekülő cigicsempész
Több mint négyezer darab dohányterméket akart átcsempészni a határon az a férfi, aki a járőrök elől menekülve szenvedett balesetet Mélykútnál.

A Bácska Bevetési Osztály járőrei kedden este az 55. sz. főút 58. kilométerszelvényénél igazoltatni szerettek volna egy magyar rendszámú Toyotát. A jármű vezetője viszont nem akart megállni, inkább kikerülte a járőrt, és elhajtott Mélykút irányába. A járőrök azonnal a kocsi után indultak, majd néhány perccel később látták, hogy Toyota balesetet szenvedett az 55-ösön.

Mélykút külterületén, az úgynevezett öregmajori benzinkútnál egy kanyarban a jármű megcsúszott, és felborult a jobb oldali árokban. A baleset következtében a gépkocsit vezető 36 éves, bácsalmási férfi könnyű sérüléseket szenvedett, kocsiban mintegy hárommilliós kár keletkezett. 

Az összetört jármű átvizsgálásakor annak utas- és csomagterében, valamint az úttestre szóródva rendkívül nagy mennyiségű, szerb zárjeggyel ellátott cigarettát találtak a rendőrök. Miután összeszámolták, kiderült ki, hogy a férfi 4415 doboz dohányterméket (vásárlói értéke több millióforint) szállított autójával.

  \"Nem Nem véletlenül menekült a bácsalmási férfi, alaposan megpakolta a Toyotát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékes szervét az eset után azonnal értesítették, akik büntetőeljárást kezdeményeztek a bácsalmási férfi ellen csempészet bűncselekménye miatt.

  \"Szanaszét

Szanaszét szóródott a sok csempészcigi

Kövessen minket a Facebookon is!