Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 13. 08:32

Az OBI áruházlánc hírlevele - TÉLI VÁSÁR AZ OBI -BAN

Az OBI áruházlánc hírlevele - TÉLI VÁSÁR AZ OBI -BAN
December 29-én kezdődött a téli kiárusítás az OBI 25 áruházában. Az óriási kedvezmény az áruházak kínálatának minden területére kiterjed. Sok helyen a meghirdetett termékeken túl is számos termék kapható kedvezményes áron, a hógolyóval megjelölt termékek pedig óriási kedvezménnyel vásárolhatóak meg a készlet erejéig. Az OBI mindenhol arra törekszik, hogy a termékeket a kiemelt kihelyezések és kommunikáció révén bárki könnyen megtalálja. Szintén januárban minden áruház háztartási vásárnak ad otthont.

Indulnak a Hódórák

Január 11-én indul az OBI és a WWF immár több mint egy évtizede működő sikeres természetvédelmi oktató programja, a hódóra sorozat. A hódóra program kezdetektől tartó támogatásáért és az aktív környezettudatos tevékenységért az OBI nemrég rangos CSR szakmai díjban részesült. A hódóra-sorozat idei óráin több mint 2600 általános iskolás diákja ismerkedhet majd meg Európa legnagyobb rágcsálójával. A természetvédelmi órákat januárban és februárban tartják meg idei 19 város 20 OBI áruházában.

 

Kecskemét

Karácsonykor nagy sikere volt az új karácsonyi berendezésnek és annak, hogy az áruház otthonos légkört, színvilágok szerinti kihelyezést és komplett megoldásokat kínált. December 16. és 19. között születésnapi programok szórakoztatták a látogatókat, termék bemutatók, villámakciók, szerencsekerék és kreatív programok várták az érdeklődőket. Jelenleg az áruházba látogatókat a „Cserélje le karácsonyfáját” akció várja, ahol számos szobanövény és kaspó vásárolható kedvezményes áron. A téli vásár keretében hatalmas kedvezményekkel találkoznak a vásárlók. Külön is fontos megemlíteni a tavaszi készülődést, nagytakarítást segítő óriási háztartási vásárt, ahol a lábtörlőktől a ruhaszárítókon át a tisztítószerekig minden megtalálható. A kecskeméti áruházban január 25-én kerülnek megrendezésre a hódórák.

Kövessen minket a Facebookon is!