Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 14. 07:58 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyomozás indult az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki tegnap délelőtt megtévesztve egy 70 éves kiskunfélegyházi asszonyt lakásában a sértett figyelmét elterelve lopta el 380.000.-Ft készpénzét. A tettes arany ékszereket is elvitt, melyek értéke 220.000.-Ft.

A lakatot lefeszítve jutott be a tolvaj csütörtökre virradóra egy kecskeméti élelmiszerboltba. A tolvaj dohányárut, valamint váltópénzt lopott el, így az okozott kár eléri a 800.000.-Ft-ot.

Ismeretlen betört tegnap reggel egy Kecskemét, Matkói úti lakóházba, majd onnan műszaki eszközöket, ékszereket és készpénzt lopott el, összesen 1.620.000.-Ft értékben.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei Kelebia belterületén igazoltattak négy szerb állampolgárt, akik okmányok nélkül akartak országunk területén tartózkodni, majd átutazni. Egyikük ellen Olaszország korábban beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, így Őt öt évre kiutasítottuk.

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei Csikéria külterületén fogtak el négy afgán állampolgárt, akik magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, elmondták, hogy illegálisan léptek országunk területére. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!