Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 14. 11:04 | Szerző/forrás: kecskemetite.hu

Csordás Csaba közös megegyezéssel távozik a KTE-től

Csordás Csaba közös megegyezéssel távozik a KTE-től
A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a Kecskeméti TE-Ereco vezetősége és Csordás Csaba. „Köszönjük Csabának az eddigi közös munkát és azt, hogy a KTE-t mindig előbbre helyezte bármi másnál. Ő nálunk több mint egy játékos a sok közül. Mindenki tudja, hogy a Csordás név mindig is egyet fog jelenteni a KTE tradíciójával. Csaba mindig a maximumot adta és nagyon meg voltunk elégedve a munkájával és hozzáállásával úgy emberileg, mint szakmailag.\"...

Csaba tudja, hogy mi bármikor visszavárjuk, ha már nem játékosként akkor talán az utánpótlás, vagy a csapatvezetés mellett, mert tudjuk, hogy szakmai múltjával és tapasztalatával biztosan segíteni tudja a KTE-t. Nagyon sok sikert kívánunk a jövőben és reméljük sikerül neki a megújulás” – nyilatkozták a KTE tulajdonosai, és a vezetőség.  

Csordás Csaba 225 NBI-es meccsen 45 gólt szerzett eddig, tagja volt minden utánpótlás válogatottnak, háromszor volt a Magyar Olimpiai Válogatott tagja, a 2008/09-es bajnoki szezonban KTE házi gólkirálya volt és a Nemzeti Sport szavazásán két egymást követő bajnokságban (2008/09 és 2009/19) is elnyerte az Év Játékosa címet —Gratulálunk és Sok sikert kívánunk Csori!

Kövessen minket a Facebookon is!