Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 28. 12:58

Dr Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap fölolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén este 6 órakor ünnepi szentmise és gyertyaszentelés lesz templomunkban. Jövő héten első csütörtök és első péntek lesz. Csütörtökön este 5 órakor szentségimádás, 6 órakor szentmise lesz.

Egy Petőfivárosban lakó néni segítséget kér : akinek lehetősége lenne vasárnap délelőtt autóval elhozni a templomba, kérjük jelentkezzen a sekrestyében.

A Betegek Világnapja alkalmából február 13-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása templomunkban. Szeretettel várjuk erre az alkalomra beteg testvéreinket, akiket arra kérünk, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat.

A Család Évéhez és a Házasság Hetéhez kapcsolódóan a házaspárok megáldása lesz templomunkban február 20-án vasárnap a fél 11-es szentmisén. A megáldásra nem csak a jubiláló házaspárok jöhetnek, hanem bárki, aki egyházi házasságban él, szeretné megújítani házassági ígéreteit és az áldásban részesülni.

Február 26-án, szombaton farsangi bál lesz Boldog Békeidők címmel a Három Gúnár Rendezvényházban. Belépők igényelhetők a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában, vagy a Piarista Iskola portáján. Részletek a plakátokon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház