Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 4. 08:34

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A hét ünnepei, szentjei: csütörtök: Szent Skolasztika szűz péntek: Szűz Mária Lourdes-i megjelenése, A betegek világnapja A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja vagy születésnapja. A jó Isten áldása legyen életükön! Hétfőn 9 órától baba-mama-papa klub van a babaszobában. Nyílt napok az érdeklődő szülők számára a Szent Imre Óvodában szerdán a Szent Imre utca 9-ben, csütörtökön a Teleki László u. 1. szám alatt. Részletek a hirdetőtáblán.

A Betegek Világnapja alkalmából február 13-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása a Nagytemplomban.

A Család Évéhez és a Házasság Hetéhez kapcsolódóan a házaspárok megáldása lesz a Nagytemplomban február 20-án vasárnap a fél 11-es szentmisén.

Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára.

Miseszándékoterre az évre el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely az ifjúsági klub felújítására szánt adományok céljára szolgál.

Az előtérben megtekinthető a kápolnánk liturgikus továbbépítésének a terve: Balanyi Károly és Szabó Pál alkotásai. Véleményt lehet nyilvánítani szóban és írásban is.

A Főplébánia, a KÉSZ Farsangi báltrendez 2011. február 26-án 19 órai kezdettel a Három Gúnár Rendezvényházban. Jegyek vásárolhatók a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportjánál ill. Piarista Iskola portáján.

Március 05-én, szombaton batyus családos farsangi bált rendezünk 18 órai kezdettel. Belépő egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat szeretettel várunk. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és családos kategóriákban lesz.

Plébániánk zárszámadása és költségvetése megtekinthető a hívek irodájában.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház