Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 7. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Szombatról vasárnapra virradóra ismeretlen tettes Kerekegyházán betört egy tanyára, ahol a lakattal lezárt galambházból ellopott 60 darab postagalambot, valamint 60 darab debreceni pergő fajtájú galambot. Az ellopott madarak értéke eléri az 1.000.000.-Ft-ot.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást folytat az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki február 05-én a nappali órákban Pirtó külterületén az ott elhelyezett szeizmikus mérésekhez használt négy darab speciális akkumulátort ellopta. Az okozott kár 268.000.-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 26 éves budapesti férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap az Izsáki úton egy bevásárlóközpontban kozmetikai szereket kísérlet meg ellopni, de ennek során a biztonsági szolgálat tetten érte. A férfinél lévő kozmetikai szerek értéke 60.175.-Ft volt.

Egy bolgár férfi feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettesek ellen, akik tegnap a hajnali órákban az M5 autópálya bal pályatest 130.000 méterénél lévő pihenőben a gépkocsijában alvó sértettet felkeltették azzal, hogy hátsó kerekének defektjét megmutassák neki. Az autóból kiszálló férfi őrizetlenül hagyta kézitáskáját, amit az egyik tolvaj kiemelt az ülésről. A táskában készpénz és személyes iratok voltak, így a lopással okozott kár 73.375.-Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!