Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 8. 13:36

Pályázati Felhívás a Bozsó János ösztöndíjra

Pályázati Felhívás a Bozsó János ösztöndíjra
A Művész Kávézó Egyesület pályázatot hirdet a Bozsó János ösztöndíj elnyerésére az alábbi témákban, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. 1. Kiállítás rendezése a pályázó saját alkotásaiból (terembérleti díj, megnyitó költsége, szállítási, installálási költségek, meghívók). 2. Művészeti kiadvány, mely bemutatja pályázó szakmai munkáját (nyomtatott kiadvány, weblap).

A pályázaton indulhatnak:

30-ik életévüket betöltött képzőművészeti főiskolát (a pedagógiai főiskolák vizuális nevelés szakait is ideértve) vagy művészeti egyetemet végzett művészek, akik aktívan végeznek alkotó munkát, kiállítanak és Kecskeméten, illetve a város kistérségében élnek, dolgoznak.

Jelen pályázaton elnyerhető összeg 150 000 Ft, azaz egyszázötvenezer Ft, melyet 1 alkotó, egyösszegben előre, és utólagos elszámolással nyerhet el.

A nyertes pályázónak a pályázat összegének felhasználásáról az egyesület felé, számlákkal kell elszámolnia, továbbá csatolni kell az eseményt tényszerűen dokumentáló nyomtatványokat (pl.: meghívót, katalógust, sajtót ill. a szakmai kiadvány egy példányát vagy a weblap elkészítésének dokumentációját, 2011. október 31.-ig)

A pályázatokat zárt borítékban a Művész Kávézó címére, 6000 Kecskemét, Rákóczi út 16. kell eljuttatni személyesen, vagy postán. A pályázathoz csatolni kell:

- rövid szakmai önéletrajz, elérhetőség

- felhasználás célja

- szakmai dokumentáció 10 -20 db jó minőségű fotó a jelentkező munkáiról.

A pályázat beadásának határideje 2011. március 31.

A pályázatról kizárólag szakmai szempontok alapján, az egyesület által felkért bizottság dönt. Az elbírálás határideje: 2011. április 03.

Az eredményről a győztes pályázót az egyesület elnöke értesíti, átadás 2011. április 07.

A nem nyert pályázatok pályázati anyagai 2011. április 10 és 20 között a kávézóban átvehetők.

Kövessen minket a Facebookon is!