Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. február 23. 08:04 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Tartozás fedezetének elvonása bűntett miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon egy katymári kft. ellen. A cég a feljelentő fele fennálló tartozása fejében a fedezetként szolgáló terményt múlt év decembere és ez év januárja közötti időben értékesítette és annak árát sem fizette ki. A sértettnek okozott kár eléri a 17.000.000.-Ft-ot.

Egy budapesti férfi tett kedden feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, melyben elmondta, hogy egy kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában várakozva egy ismeretlen férfi kért tőle útbaigazítást, mely idő alatt a jobb első ülésen elhelyezett kézitáskát valaki kiemelte a kocsijából. A táskában valuta és forint volt, az okozott anyagi kár 500.000.-Ft.

Ismeretlen tettes keddre virradóra Baján betört egy bt. telephelyére és onnan dohányárut lopott el, 1.500.000.-Ft értékben.

Február 18. és február 22. közötti időben ismeretlen tettes betört egy cég izsáki raktárába és onnan palackos, illetve flakonos borokat lopott el, 500.000.-Ft értékben.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 24 éves román férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy január 31-én Kiskőrösön, a Rákóczi utcán megütött, bántalmazott egy kiskőrösi asszonyt, A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Őrizetbe került egy 41 éves kecskeméti férfi is, aki egy február 05-én Kecskemét, Nyíri útról ellopott elektromos kerékpárt megvásárolta, annak ellenére, hogy arról tudta, hogy az lopott. Azzal is gyanúsítható az őrizetbe vett férfi, hogy egy február 18-án történt gépkocsi feltörésből származó GPS készüléket is megvett, amiről szintén tudta, hogy az bűncselekményből származik.    

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei a stabil hőkamera segítségével fogtak el tegnap két török állampolgárt, akik jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, illegálisan léptek országunk területére. Az ellenőrzés megállapította, hogy a két férfi ellen a magyar hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!