Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. február 24. 08:00 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy francia férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki szerda hajnalban az M5 autópálya petőfiszállási pihenőjében a gépkocsijának jobb hátsó kerekét kiszúrta. Az ismeretlen ez után a jármű ablakán bekopogva angolul jelezte a sértettnek, hogy defektes az egyik kereke. A sértett és felesége együtt szállt ki és nézte meg a kereket, míg a tolvaj ez idő alatt a gépkocsi utasteréből ellopott két autóstáskát, benne okmányokkal, mobiltelefonnal, bankkártyával és 1.070 euro készpénzzel. A lopással okozott kár 295.000.-Ft. A rongálással 78.000.-Ft kára keletkezett a francia sértettnek.

Feljelentés érkezett ismeretlen tettes ellen, aki szerdára virradóra Kiskunhalason, geológiai mérések céljából telepített 450 méter hosszúságú, úgynevezett jeltovábbító kábelt a hozzá tartozó jelátalakítókkal együtt ellopta. A méréseket végző cégnek okozott kár 888.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség és a Bácska Bevetési Osztály járőrei közös ellenőrzés során, Gara község belterületén igazoltattak, majd előállítottak két bosnyák és egy szerb férfit, akik jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták. Az ellenőrzés megállapította, hogy a bosnyák állampolgárokkal szemben a német és a magyar hatóságok beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Mindhárom férfi idegenrendészeti őrizetbe került.

Kelebia határában a járőrök elfogtak három pakisztáni férfit is, akik okmányokkal nem rendelkeztek, kiderült, hogy gyalogosan léptek országunk területére illegálisan. A Kiskunhalasi őrzött szálláson idegenrendészeti őrizetbe kerültek. 

Kövessen minket a Facebookon is!