Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. február 26. 11:30 | Szerző/forrás: www.kecskemetite.hu

A hajrában szenvedett vereséget a KTE a Fradi otthonában

A hajrában szenvedett vereséget a KTE a  Fradi otthonában
A mérkőzésen sokáig kiegyenlített játékot láthatott a publikum, majd a Kecskemét átvette az irányítást. Előbb Litsingi előtt adódott nagy lehetőség, majd a 37. percben egy gyönyörű akció után a KTE megszerezte a vezetést is. Ekkor Litsingi a baloldalról remekül ívelt a hosszú oldalon érkező Tököli elé, aki 6 méterről, jobbal, kapásból a kapu jobb oldalába lőtt, 0-1.

Ezt követően is támadásban maradt a lila-fehér gárda, de nem sikerült újabb gólt szerezni. A szünetben Tomiszlav Szivics kényszerűségből cserélt, Radanovics helyére a télen igazolt Preklet állt be. A télen igazolt tehetséges védő hamarosan negatív hőssé vált, ugyanis egy gyors sárga lap után az 50. percben egy öngóllal vétette magát észre. Ezután a Fradi került mezőnyfölénybe, de tipikus döntetlenszagú volt a meccs. Egészen a 88. percig, amikor némi játékvezetői jóindulatnak köszönhetően 11-eshez jutott a Fradi, amit Rósa értékesített, így a fővárosiak otthon tartották a három pontot.

Tomiszlav Szivics mérkőzés utáni nyilatkozata: - Egy pontot legalább megérdemeltünk volna. Radanovicsot nem tudtuk pótolni a fiatal Preklettel. 1-1 után a Fradi mindent megtett, nekünk pedig problémát okozott, hogy az afrikai légiósoknak nem feküdt a pálya, és ez nem kedvezett nekünk. Gratulálok a Fradinak! Nincs semmi gond, megyünk tovább.

Ferencvárosi TC – KTE-Ereco 2-1 (0-1)
Albert Stadion, 5000 néző. Vezeti: Szabó Zs. (Kispál, Viszokai)
FTC: Ranilovic – Tutoric, Balog Z., Csizmadia, Morales (Miljkovics, 86.) – Józsi (Andrezinho, 77.), Stanic (Tóth B., 68.), Maróti, Schembri – Rósa, Heinz. Vezetőedző: Prukner László
KTE: Ribánszki – Gyagya, Radanovics (Preklet, a szünetben), Balogh B., Mohl – Alempijevics, Szavics, Litsingi (Bertus, 76.), Bori – Foxi (Vujovics, 61.), Tököli. Vezetőedző: Tomiszalv Szivics
Gólszerző: Tököli (37.), Preklet (50. - öngól), Rósa (88., 11-esből)
Sárga lap: Alempijevics (6.), Preklet (49.)

Kövessen minket a Facebookon is!