Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. február 28. 08:06 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 2 anyagi káros baleset történt. 3 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

Tegnap őrizetbe vettek kollegáink egy 21 éves kecskeméti hajléktalan férfit. A férfit vasárnap délelőtt Kecskeméten a Reile Géza utcában igazoltatták, mivel bejelentés érkezett, hogy a lépcsőházban lévő egyik kerékpárról valaki ellopta az alumínium pedálokat és az ülésrögzítő csavart. A helyszínen végzett ruházatátvizsgálás során a hajléktalantól előkerültek az elvitt tárgyak. Az okozott kár 10.000,-Ft. volt, mely a tárgyak visszavételével megtérült.

Őrizetbe került egy 39 éves kecskeméti férfi is, aki ellen a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség hamisvád bűntett miatt elfogató parancsot adott ki.

Kiskunhalasi kollegáink pedig őrizetbe vettek egy 29 éves szerb állampolgárságú férfit, aki ellen Ausztria adott ki elfogató parancsot.

Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálatot folytat ismeretlen személyazonosságú – 60 év körüli- férfi rendkívüli halála ügyében, akit vasárnap a délelőtti órákban egy dunaegyházi férfi (vadőr), rókakotorék keresése közben Dunavecse Beretvás részen a régi tanyasi iskola romjai között holtan talált. Az elhalt férfi személyazonosságát az eljárás során megállapítani nem sikerült. Az elvégzett helyszíni és halottszemle során megállapítást nyert, hogy az elhalt feltehetőleg öngyilkossági szándékkal az ereit felvágta, illetve több gyógyszert vehetett be. A helyszíni szemle során idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.

Kövessen minket a Facebookon is!