Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. március 3. 14:22 | Szerző/forrás: www.kecskemetite.hu

A Siófokkal játszik a KTE a Magyar Kupában

A Siófokkal játszik a KTE a Magyar Kupában
A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában csütörtök délután kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait. A nyolcaddöntők visszavágói után a KTE, a Videoton, a Siófok, a Budapest Honvéd, az Újpest, a Kaposvár, a ZTE és az MTK képviselői vehettek részt a sorsoláson. A KTE ellenfele a Siófok lesz. A hivatalos mérkőzésnapok március 9 és 16-a. A pontos dátumokról még folynak az egyeztetések.

Rózsa Pál, a kecskeméti klub többségi tulajdonosa így számolt be a sorsolás menetéről a klub hivatalos honlapjának: - Elsőként a ZTE-MTK párharc került kisorsolásra, majd az MTK képviselője húzta ki a KTE-t. Ekkor én léptem az urnához, majd remegő kézzel a Siófokot húztam ki ellenfélnek. Úgy gondolom, hogy itt már nem lett volna könnyű ellenfél. A Siófoknak jelentős kupamúltja van, és idén is jól szerepelnek a sorozatban. Nekünk azonban bárki is lett volna az ellenfél, a továbbjutás lett volna a cél!

Tomiszlav Szivics a KTE vezetőedzője így nyilatkozott: - Jónak tartom a sorsolást, de ez nem azt jelenti, hogy már vége is a meccsnek. Azt a csapatot, amelyik kiesjti a Ferencvárost, tisztelnünk kell! 

További párosítások:

Budapest Honvéd – Videoton
MTK – ZTE
Kaposvár – Újpest

Kövessen minket a Facebookon is!