Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 1. 15:26

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Képgaléria
Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk . A jó Isten áldása legyen életükön! Hétfőn 9-11 óra között babaklub foglalkozás a babaszobában. Nagyböjt péntekjein a közös keresztúti imádság du. 5 órakor kezdődik.

Imával és böjttel családjainkért e heti imaszándéka:a házasságra készülő jegyeseinkért

Nagyböjti lelkigyakorlatok:a Nagytemplomban: április 8-9-10-én az esti 6-os szentmisében, dr. Bábel Balázs érsek úr tartja. A Barátok templomában április 9-én, szombaton du.4-kor Telenkó Miklós gör. kat. parókus tartja.

Nálunk nálunk április 10-én, vasárnap a 9 órás szentmisében, utána előadás és kiscsoportos beszélgetés 12.00 záró ima. A lelkigyakorlatot Fórián-Szabó Zoltán piarista atya vezeti.

Kérjük, hogy a szentgyónásukat húsvétra ne az utolsó napra hagyják. Állunk rendelkezésre a testvéreknek.

Április 8-án, pénteken 18 órakor TEAHÁZba hív minden érdeklődőt szeretettel a Szent Imre Iskola, amelynek előadója Debreczeni Tibor a magyar drámapedagógia alapító atyja, Csokonai díjas Az előadás címe: „ ÉS KI AZ A PÁL?” A monodráma Szent Pál tanításáról, önmagával kapcsolatos küzdelméről és töprengéseiről szól.

Nagyböjti áhítatra hívnak a Barátok Templomába ápr. 9-én, szombat este fél 7-kor. Bariton szólót énekel Ókovács Szilveszter, a Duna Tv elnöke, orgonán kísér Dibusz Ferenc, közreműködik a Vox Fidelis Énekegyüttes. A perselybevételt a Piarista Templom új orgonájáért ajánljuk fel.

Adományokatköszönettel fogadunk a tetőfelújításra bármelyik perselybe. Isten fizesse meg!

Szentcsalád plébánia közösségi tábora lesz

2011. július 27-31. (szerda vacsorától vasárnap délutánig) a BKMÖ Bajai Közoktatási Intézménye és Gyermekotthonában. Minden korosztályt szerettel várunk.

Szállásdíj éjszakánként

2 éves korig ingyenes, ha a gyermek nem használ ágyat, ágyneműt

2-18 éves kor közöttieknek 1200,- Ft/fő

18 éves kortól 2.200,- Ft + 200,- Ft idegenforgalmi adó/fő/éj

Étkezésfelnőtt adagonként 1.300,- Ft/nap Utazás: egyénileg

Jelentkezési határidő:  2011. május 20.

Jelentkezési lap:a plébánia honlapjáról www.szentcsaladplebania.hu letölthető vagy az iroda előtti asztalról elvihető. Részletek a hirdetőtáblán.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház